RELAKSACIONA MASAŽA CELOG TELA

Masaža “čisti” vaš duh i telo, uklanja umor i ubrzava izbacivanje štetnih produkata metabolizma. Relaksaciona masaža sa blagom i prijatnom limfnom drenažom je deo prevencije i zaštite od mnogih autoimunih i hroničnih obolenja jer oslobadja od napetosti i stresa. Ova masaža ima umirujući efekat i uspostavlja potpuni balans u organizmu. Poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće i podstiče protok energije tela.

Cena: 2 750,00 RSD


PARCIJALNA MASAŽA LICA, VRATA, DEKOLTEA I RAMENOG POJASA

Ukoliko patite od slabe koncentracije, imate hronične glavobolje i okruženi ste stresnim situacijama, pravi izbor za Vas je ova vrsta masaže. Ona otklanja niz tegoba time što podstiče cirkulaciju krvi u kosmatom delu glave, doprema dovoljno kiseonika do ćelija i oslobađa Vas od umora. Nežnim pokretima prstiju naši terapeuti će smanjiti napetost ramenog dela, gde se nakupljeni stres najviše i odražava. Na licu se podstiče limfna drenaža, smanjuju se otoci,a Vašoj koži se popravlja tonus te ćete zablistati kao nikada do sad!

Cena: 1 600,00 RSD


PARCIJALNA MASAŽA LEĐA, RUKU I VRATA

Masaža leđa objedinjava klasičnu tehniku masiranja sa aromaterapijom. Ova masaža se radi kako bi se organizam što bolje prokrvio i da bi telo bilo što gipkije. Oslobađa Vas napetosti, otklanja bol i pruža Vam osećaj opuštanja i rasterećenja.

Cena: 1 800,00 RSD


PARCIJALNA MASAŽA NOGU I REFLEKSOLOGIJA STOPALA

Noge, a posebno stopala trpe najveće opterećenje prilikom dugog stajanja. Ukoliko dugo sedite, takođe dolazi do poremećaja krvotoka i limfotoka u nogama. Može doći do oticanja nogu, nakupljanja viška tečnosti, posebno pri višim spoljašnjim temperaturama. Redovnom masažom se podstiče limfna drenaža, otklanja umor i otečenost. Masažom nogu mogu se tretirati i mišići nakon napornog treninga kako bi se noge, ali i ceo organizam opustio.

Cena: 1 800,00 RSD


ANTI CELULIT MASAŽA DETOX ULJIMA

Celulit tzv ,,pomorandžina kora” produkt je nakupljanja masnoće i vode u organizmu, a sa njim se danas bori veći deo populacije. Nalazi se neposredno ispod kože u vezivnom tkivu, između ćelija, krvnih sudova i limfnih puteva. Ove naslage vremenom vrše pritisak na okolno zdravo tkivo i ne dozvoljavaju normalnu i redovnu razmenu materija u organizmu.

Prilikom masaže dolazi do rastresanja kože i potkožnog tkiva, poboljšanja cirkulacije i pokretanja limfotoka, što dovodi do razbijanja masnih ćelija. Na taj način se olakšava izbacivanje viška vode i štetnih materija. Koža se zateže, obim nogu i struka sužava, a izgled “pomorandžine kore„ znatno smanjuje. Masaže se rade u seriji od 10 tretmana, svaki drugi dan uz obavezno posluženje čajem sa blagotvornim detoks efektom. Preporuka je što veći unos tečnosti u ovom periodu.

Cena: 1 800,00 RSD

Paket od 10 tretmana: 16 000,00 RSD


VAKUM SLIM MASAŽA + RF + LIPO LASER

Trajanje tretmana: 45 min

Paket od 5 tretmana cena: 12 000,00 RSD


LIPO LASER – pojedinačno po regiji

Trajanje tretmana: 30 min

Cena: 2 000,00 RSD

Paket od 5 tretmana cena: 8 000,00 RSD


ANTICELULIT PAKET – ultrazvuk i masaža (45min)

Ultrazvuk se u terapiji celulita primenjuje već godinama kao dodatak i bolji stimulans u ojačavanju kolagenih vlakana i vezivnih tkiva kože. Efekat se pospešuje masažom kojom se postiže bolja cirkulacija, razmena hranjivih materija i lipoliza degenerativih promena masnog tkiva. Kontraindikacije za primenu UZ ne postoje, jer za razliku od galvanskih struja, UZ ne podiže krvni pritisak, ne izaziva srčane aritmije i pogodan je za osobe sa izraženim kapilarima, što jeste čest slučaj kože sklone celulitu. 

Cena: 20 000,00 RSD

Paket od 10 tretmana: 20 000,00 RSD