RADIOTALASNI LIFTING


RADIOTALASNI LIFTING LICA RF (45min)

Trajanje: 45 min.Radiotalasni lifting lica spada u anti age tretmane lica ili za stanja kože sa aknoznim ožiljcima. U oba slučaja zajednički cilj je rejuvenacija- zatezanje i regeneracija lica. Opali tonus mišića lica se ojačava i koža dobija na jedrini i čvrstini. Ublažavanje  podočnjaka,  podbratka i mimičnih bora.Tretman se ne radi osobama sa Rosaceom i kuperozom.

Cena: 3300,00 RSD

RADIOTALASNI LIFTING LICA + SERUM + MASAŽA – paket od 4 tretmana + 1 tretman gratis

Cena: 12 000,00 RSD


KAVITACIJA

KAVITACIJA + RF + LIMFNA DRENAŽA

Trajanje tretmana: 60minUltrazvučna kavitacija kao paket tretman za  otapanje i eliminaciju  celulita / masnih naslaga, uz istovremeno poboljšanje cirkulacije tela i izbacivanje viška vode.Tretiraju se ruke, stomak, noge, gluteus i listovi. Tretman traje 60 min. (prvo se radi prednji deo tela 30min., pa zadnji deo 30min). Serija tretmana se radi u kontinuitetu dva do tri puta nedeljno. Nije pogodno za osobe sa proširenim venama i kapilarima.

Paket od 5 tretmana cena: 12 000,00 RSD

Paket od 10 tretmana cena: 20 000,00 RSD


KAVITACIJA + LIMFNA DRENAŽA VAKUM SLIM APARATOM

Trajanje tretmana: 60min

Paket od 10 tretmana cena: 20 000,00 RSD


VAKUM SLIM MASAŽA + RF + LIPO LASER

Trajanje tretmana: 45 min

Paket od 5 tretmana cena: 12 000,00 RSD


LIPO LASER – pojedinačno po regiji

Trajanje tretmana: 30 min

Cena: 2 000,00 RSD

Paket od 5 tretmana cena: 8 000,00 RSD


ANTICELULIT PAKET – ultrazvuk i masaža (45min)

Ultrazvuk se u terapiji celulita primenjuje već godinama kao dodatak i bolji stimulans u ojačavanju kolagenih vlakana i vezivnih tkiva kože. Efekat se pospešuje masažom kojom se postiže bolja cirkulacija, razmena hranjivih materija i lipoliza degenerativih promena masnog tkiva. Kontraindikacije za primenu UZ ne postoje, jer za razliku od galvanskih struja, UZ ne podiže krvni pritisak, ne izaziva srčane aritmije i pogodan je za osobe sa izraženim kapilarima, što jeste čest slučaj kože sklone celulitu. 

Cena: 20 000,00 RSD

Paket od 10 tretmana: 20 000,00 RSD


AGE PROTECTION TRETMAN

Age protection tretman je namenjen zahtevnoj koži, jer umanjuje postojeće bore vraćajući čvrstinu i elastičnost. Hranljive maske, ampule i serumi lakoupijajućih tekstura sadrže prirodnu hijaluronsku kiselinu i jedinstveni „Cell vital“ kompleks*. Ova formulacija štiti vitalne funkcije kože od štetnih uticaja spoljašnje sredine i potpomaže prirodnu ćelijsku regeneraciju. Uravnotežava hidrolipidni zaštitini sloj kože. Sveže, blago cvetne mirisne note naših prirodnih preparata će Vas opustiti, dok će masaža lica doprineti efikasnosti tretmana. Ovim tretmanom se vraća gipkost i baršunast izgled, a fine bore i linije se značajno umanjuju i sprečava se njihovo ponovno nastajanje.

* „Cell vital“ kompleks sadrži ulja bio vučjeg trna, argana i ekstrakt morskih algi, koji obezbeđuju visok sadržaj esencijalnih masnih kiselina, antioksidanata, Vitamina C.

 Cena: 4 400,00 RSD